Anmelderrost eventyrshow til HCA Festivals 2017

Danseverdenens superstjerner og internationale artister optræder i Odense, når H.C. Andersen Festivals præsenterer det storslåede show ’H.C. Andersen – Life’s a Fairytale’ instrueret af Steen Koerner, med sange af Søren Huss og Coco og ikke mindst skuespilleren Nikolaj Lie Kaas som stemmen bag fortælleren.

18. januar 2017

H.C. Andersens verdenskendte eventyr kan opleves på en helt ny og anderledes måde, når dansere og artister tager publikum med gennem syv af digterens eventyr under H.C. Andersen Festivals i Odense i uge 34.

I forestillingen ’H.C. Andersen - Life’s a Fairytale’ kan publikum opleve 12 verdensklasseartister i en fascinerende digital videoscenografi, som taler til både børn, unge og voksne. Forestillingen er bygget op omkring eventyret ’Toppen og bolden’ – også kendt som ’Kjærestefolk’, men vi møder også blandt andre ’Den lille pige med svovlstikkerne’, ’ Klodshans’ og ’Nattergalen’.

Bag forestillingen står Steen Koerner og hans produktionsselskab Steen Koerner Studio. De har skabt et magisk univers over en række af H.C. Andersens bedste historier, der alle vækkes til live gennem teater, dans, 3D-animationer og med sange fra Søren Huss og Coco.

Den oprindelige forestilling havde første gang premiere i Tivolis Koncertsal d. 3. september 2013, hvor den høstede mange anmelderroser. Når den nye version af forestillingen får premiere til H.C. Andersen Festivals’ åbningsshow i Odense den 20. august bliver det startskuddet til en hel uge med festivalaktiviteter i H.C. Andersens univers. Forestillingen spiller i ODEON, som er Danmarks nye og største musik- og teaterhus med over 1700 pladser.


Få en oversigt over alle 10 forestillinger i uge 34 her.

Køb din billet her.